Photos

Description

”Luzi 3b”: Prodhim Cilësor mobiljesh. Dyer dhe Dritare në dru masiv ; Dyer dhe Dritare në dru dhe alumin. Prej 3 (tre) brezash në këtë profesion “Luzi 3b” shkëlqen në tregun shqiptar si një kompani nacionale dhe plot kredibilitet. Cilësia e Lartë, Dashuria për natyrën dhe Stafi i kualifikuar janë të tjera “armë të forta” përkrah eksperiencës së madhe. ‘’Luzi 3b’’: Përveç Dyer – Dritare, edhe Prodhim të Kuzhina, Soxhorno, Dhoma gjumi, Veshje me dru, Punime dhe produkte arredimi për shtëpi, Vila, Zyra, Salla konferencash, Bar-Restorante, Hotele, Njësi tregtare, Ambjente publike dhe private, etj. Asistencë e vazhdueshme, Standard, Transport, Produkte unike dhe Çmime shume te mira. Është padyshim në Toplistën e Kompanive më të rëndësishme shqiptare.

Visited 1108 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: