Photos

Description

Një investim mbreslënës jo vetëm për Lushnjën, por edhe më gjerë. Superkënde lojërash dhe kënaqësi për çdo fëmijë në qytet. LUNA PARK: Edhe Kinema, Bar, Restorant, Piceri, Staf miqësor, gjelbërim dhe Ambjente familjare tepër të gëzueshme.

Visited 1916 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: