Photos

Description

E specializuar në Prodhim Dyer dhe Dritare të plastikës dhe vetëm me Profil origjinal. Kualitet, Ngjyra dhe Design. Qëndrueshmëri e lartë, Lloje dhe dimensione të ndryshme si: Harkore, Rrethore, Katrore, Shumëkëndëshe, etj. Prodhim me/pa roleta, dhe me dy ose tre xhama termoizolues. Një skuadër kryengritëse dhe në shërbim të klientit. Transport, Garancion dhe Çmime të volitshme.

Visited 1143 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: