Photos

Description

Shumëllojshmëri lulesh dhe Pemë dekorative për ambjentet e Shtëpisë, Punës apo të Biznesit. Bashkëpunim me CO. Europiane dhe jo vetëm. Produkte të shumëllojshme, Cilësi, Standard, Ekip profesional, Punë të kryera dhe Klientë në të gjithë Kosovën, Shumicë dhe Pakicë. Gjendet në Toplistën e CO. të Kosovës.

Visited 2240 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: