Photos

Description

LULI ELEKTROMATERIALE: Materiale elektrikë dhe Ndriçues!

LULI ELEKTROMATERIALE: Një kompani lider në tregun e Kosovës. Showroome gjigande të shitjes me shumicë të materialit elektrik dhe të ndriçuesve. LULI ELEKTROMATERIALE: Ndriçues, poça, priza, ndërpresa, aksesorë dhe të gjitha këto nga brendet më të mira botërore. LULI ELEKTROMATERIALE: Një fuqi e vërtetë ekonomike, një staf miqësor dhe profesional, asistencë në blerje, klientë të kënaqur nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e më gjerë si edhe çmime shumë të mira. Cilësi, standard, besueshmëri dhe një pikë referimi për klientelën. LULI ELEKTROMATERIALE: Për një botë plot drita!

Visited 1684 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: