Photos

Description

Fabrikë moderne për Prodhimin e Dyer-Dritare nga plastika, Përvojë shumëvjeçare në Gjermani dhe në Kosovë. Përfaqësues gjeneral i gjigandit gjerman të profilit plastik ” THYSEN POLYMER”. Plot 20 ( njëzet ) vite Garancion dhe Çmime mjaft konkuruese. Shumicë dhe Pakicë për tregun vendas e më gjerë.

Visited 3121 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: