Photos

Description

Me moton ”Cilësia është e para” Autoservis Lika ofron: Motorrist, Xhenerik, Elektroauto, Diagnostikim me kompjuter. Ambjente sipas standartit EU, Database për çdo shërbim të kryer, Produkte të çertifikuara, dhe Garanci. Një ekip profesional dhe Pjesë këmbimi origjinale. ”Autoservis Lika”: Cilësia është e para !

Visited 1047 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: