Photos

Description

LIBURNIA-IMPEX: Është në treg, që nga 1989-a, duke e nisur me një aktivitet modest në fushën e Materialit Ndërtimor, Sot LIBURNIA-IMPEX, është kompania që zotëron Betonjerën Kompjuterike më Moderne në Kosovë dhe me një kapacitet 105 m³/orë. LIBURNIA-IMPEX : Me Mbi 40 Punëtorë të rregullt e të mirëkualifikuar, Drejtues të aftë dhe Vizionar, Përmirësim i vazhdueshëm i Cilësisë dhe i Standardit, Kujdes dinamik ndaj klientelës dhe gjendet në Toplistën e kompanive më të mira në fushën e Ndërtimit. Liburnia – Impex: Profesionalizëm, Projekte të realizuara në afat , Çmime mjaft konkurruese.

Visited 731 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: