Photos

Description

Një kompani Lider në tregun e Kosovës sa i takon Cilësisë absolute dhe Produkteve që distribuon. Staf kryengritës, Garanci, Database për klientët dhe kujdes dinamik mbi çdo punë të kryer, Shumë marka europiane dhe Ekskluzivitet i ”SYRON”. Është NR 1 në aksin Prizren – Gjakovë dhe një shembull pë t’u ndjekur nga të gjithë. Përkushtim – Punë të kryera në afat – Klientë të kënaqur nga Kosova dhe Shqipëria.

Visited 1781 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: