Photos

Description

Një kompani mjaft e njohur në Tregun e Kosovës sa i takon Produktit, Cilësisë së shërbimit dhe Ekipit drejtues të saj. LANDOVICA – F: Nxjerrja e gurit për ndërtime, Prodhim i betonit të gatshëm për ndërtim, Prodhim i produkteve të tjera me beton, çimento dhe allçi, Ndërtim i Lartë dhe Ndërtim i ulët. LANDOVICA – F bën pjesë në Toplistën e kompanive më të mira në Prizren e më gjerë. LANDOVICA – F: Aty ku mbizotëron Standarti dhe Teknologjia e përparuar.

Visited 905 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: