Photos

Description

LAJA CENTER
Qendër Tregtare !!
Supermarket i standartit europian. Ushqime cilësore, Veshje për çdo stinë, Bizhuteri dhe Aksesorë. LAJA CENTER: Mijëra marka dhe produkte për nevojat tuaja personale dhe të familjes tuaj gjithashtu. LAJA CENTER: Cilësi e lartë produkti dhe shërbimi, higjenë maksimale, paketim dhe garanci, staf miqësor dhe profesional, çmime shumë të mira dhe një pikë e fortë referimi për klientët nga Kosova dhe Shqipëria në aksin Prizren–Gjakovë. LAJA CENTER: Mbetet padyshim në toplistën e supermarketeve më të mira në Kosovë.

Visited 1125 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: