Photos

Description

Një kompleks mjaft atraktiv dhe në shërbim të klientelës. Restorant me gatime tradicionale, europiane dhe, që mbizotërojnë Gatimet e peshkut të një cilësie mjaft të lartë. Arredim klasik, Panoramë, Ekip profesional, Parkim dhe Çmime shumë të mira. Po kështu, edhe një Hotel me dhoma të mirëmobiluara, si edhe Bar-Kafe. LAGUNA e RE: Stil unik dhe Një pikë referimi për klientelën.

Visited 1408 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: