Photos

Description

KUSHTRIMI NM
Kompani ndërtimi !!
Një kompani e cila gjendet në toplistën e bizneseve më të mira të aksit Ferizaj-Gjilan. KUSHTRIMI NM: Kanalizime, ujësjellës, rrugë, shpime horizontale, prodhim i gypave të betonit, pra, me dhjetëra aktivitete në përditshmërinë e saj. Vepra cilësore jo vetëm në zonën ku ajo gjendet dhe operon por në të gjithë Kosovën. KUSHTRIMI NM: Cilësi në çdo kantier, standard bashkëkohor, projekte të realizuara në afat, ekip inxhiniero-teknik mjaft i specializuar dhe një lidership vizionar.

Visited 1114 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: