Photos

Description

Elektroshtëpiake të shumëllojshme dhe çmimet më të mira në qytet. Ekskluzivitet i BEKO-s dhe Produkte të tilla si: Frigoriferë, Soba, Lavatriçe dhe kjo për shtëpi, zyra, biznese, etj. BEKO & KURTI – Elektroshtëpiake: Cilësi – Standard – Besim – Çmime konkuruese – Garanci 5-Vjeçare.

Visited 820 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: