Photos

Description

Operon në treg, që nga 2004 duke ofruar cilësinë më të lartë në ndërtim. Standard dhe Korrektësi në ekzekutimin e projekteve. Ndërtime Rrugë dhe Autostrada, Godina biznesi, Rikonstruksione, Gërmime, Kanalizime, Termoizolime. Punime me Makineri të teknologjisë së Lartë, dhe kjo në Tiranë e kudo në Shqipëri.

Visited 2884 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: