Photos

Description

Një kompani e specializuar për Prodhimin e Gypave të betonit, në diametra dhe përmasa të ndryshme dhe në sasi të konsiderueshme. KULLA BETON: Ofron shërbime të shpejta sipas porosisë së klientelës dhe prodhime cilësore. Teknologji e avancuar në prodhim, Staf drejtues mjaft profesional, Sasi, Standard, Punë të kryera në afat, dhe Një pikë e fortë referimi për klientelën. Gjendet në Toplistën e kompanive në aksin Prizren-Suharekë, dhe mjaft e mirënjohur në të gjithë Kosovën.

Visited 1075 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: