Photos

Description

Një fabrikë moderne dhe me Teknologji të avancuar në përpunimin e metalit. Produkte: Elemente, Galanteria metalike, Ormana elektrik, Rafte metalike, Ballkona, Dyer, Shkallë, Rrethoja. Themeluar në vitin 1974, sot shkëlqen me tërë performancën e saj dhe është në Toplistën e kompanive më të mira të Kosovës. ”Kuk Commerc”: Material kualitativ, Design, Punë cilësore e në afat, Çmime të volitshme. Prodhimet tona hijeshojnë Restorantet Ekskluzive, Objekte të ndryshme tregtare, Shkolla, Spitale, Vila, Rezidenca, etj.

Visited 1502 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: