Photos

Description

Një kompani plot reputacion në Tregun shqiptar, dhe që Projekton e Zhvillon infrastrukturë në të gjithë Shqipërinë. Ekspertët e ”KTHELLA SHPK” ndihmojnë klientët të arrijnë qëllimet e tyre të ndërtimit. Shërbime ndërtimi në Sektorin privat dhe në Sektorin publik, Teknologjia më e fundit, Kosto të reduktuara, Shërbime eviçente dhe Ekspertizë cilësore, duke krijuar kështu Vende dhe Hapësira, në të cilat njerëzit duhet të jetojnë, Vende, që janë zemra e komuniteteve lokale.

Visited 1676 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: