Photos

Description

KOSOVA PACK: Lider në treg!
Një investim i stilit perendimor në një objekt me mbi 2000 metër katror dhe në një sipërfaqe mbi 2 hektarë. Prodhim i kartonit të valëzuar për ruajtje, mbrojtje ose prezantim të produkteve. Prodhim të kutive transportuese dhe kjo sipas kërkesave të klientit në Kosovë, Shqipëri e kudo gjetkë. Karton i ngjyrosur, ngjyra të ndryshme, formate të ndryshme. KOSOVA PACK: Paketim sipas standardit, design, mbrojtje e butë për produktet, qëndrueshmëri, lidership vizionar dhe çmime konkurruese.

Visited 1699 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: