Photos

Description

Themeluar në vitin 1968, si një biznes familjar nga z. Ajet Sopaj, Sot shkëlqen në tregun e Kosovës dhe më gjerë, duke rrezatuar Cilësi, Standard dhe Profesionalizëm. Kompania shtrihet në rreth 10.000 m² me 5 ( pesë ) linja moderne prodhuese: Repartin e prodhimit të Dyerve; të Dritareve; të mobileve, të kuzhinave dhe Repartin e xhamave. Showroom-e dhe Prezantim për produktet, në hapësira rreth 6000 m², dhe që nga 2008 ” Kosova Model ” është eksportues edhe në tregun europian. KOSOVA MODEL: Teknologji e avancuar në prodhim, Design, Trendet me të fundit, Staf miqësor dhe Profesional, Projekte të realizuara në kohë dhe me Cilësi, Çmime konkurruese, dhe është padyshim në Toplistën e kompanive më të mira në Kosovë.

Visited 1257 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: