Photos

Description

Një skuadër novatore dhe me fokus marketingun. Leksione dhe Praktika marketingu, Botimi periodik luksoz ”Albanian Marketing”, Konsulencë, Testim i tregut, Përgatitja dhe Shpërndarja në mbarë tregun shqiptar e Katalogut, Fletëpalosjes apo Teksturave promocionale të biznesit… Shpërndarja e reklamës së CO. Shqiptare, dhe kjo duke iu referuar: Takimeve të drejtpërdrejta në treg, Promovimeve të ndryshme, Rrjetit WEB, apo Rrjeteve tona Sociale dhe me një audiencë të konsiderueshme.

Visited 831 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: