Photos

Description

Japim Makina me Qera dhe ju shërbejmë me : ML Fuoristradë, Audi Q7, A6, Volvo Fuoristradë, Benz SLK 350, Golf+, Ford Focus, Fiat Punto, etj. KODHELI’S: Një Shërbim miqësor dhe profesional, Staf i gatshëm për të ofruar asistencë, Çmime fantastike dhe që nisin nga 15 € / dita ,… Me ose Pa Kasko, Dokumentacion i rregullt, Kujdes dinamik për klientelën, dhe një pikë e fortë referimi për Klientët vendas dhe Turistët gjithashtu.  KODHELI’S Car Rental: Cilësi, Standard, Besueshmëri, dhe Zgjidhja juaj, Ju mirëpresim !

Visited 865 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: