Photos

Description

Një fluks shërbimesh për klientët. MONEYGRAM: Sigurim makinash, Digitalb, Tring, AMC, Vodafone, Eagle, Pagesa e dritave, Agjenci e udhëtimeve. JONI DENT: Qendra më moderne dentare në Fushë-Krujë dhe shërbime me cikël të mbyllur. Teknologji e avancuar, çmime mjaft të mira, dhe Buzëqeshja juaj. SALLON LILI: Gjithçka për një pamje tërheqëse. AMBJENTE ME QERA: 2 ( dy ) kate me nga 350 metër katror sejcili, dhe që jepen me qera për: Institucione bankare, Markete, Fason, Etj.

Visited 995 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: