Photos

Description

Qendra më moderne dentare në Fushë-Krujë. Teknologji e përparuar, Asistencë, Staf profesional dhe një pikë e fortë referimi për klientelën. Ofrohen të gjitha shërbimet dentare dhe kjo me cikël të mbyllur, si edhe Çmime mjaft konkuruese.

Visited 1248 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: