Photos

Description

Një fabrikë moderne për Prodhimin e kartonit dhe të ambalazhit. Cilësi, Standard, Teknologji e përparuar në prodhim, Staf inxhinieriko-teknik mjaft i kualifikuar, Partnerë plot reputacion dhe Çmime mjaft të kënaqur. Mjaft klientë në Kosovë e më gjerë.

Visited 1552 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: