Photos

Description

KELVIS Shpk
Materiale ndërtimi, Karburante, Transport!
KELVIS: E themeluar në vitin 2007, sot shkëlqen në treg si një sipërmarrje dinjitoze dhe e suksesshme. Shitje me shumicë dhe pakicë e materialeve të ndërtimit, kryesisht tjegulla (tjegulla spanjolle, greke, maqedonase, serbe, kroate), tulla, çimento, hekur dhe me një mbulim territorial në të gjithë Shqipërinë. KELVIS ka zgjeruar aktivitetin me një filial të Ri në Tiranë në tregtimin e materialeve të ndërtimit. Risitë e KELVIS: Prej Marsit 2020 kemi ekskluzivitetin e tregtimit të tjegullës Spanjolle ‘Tejas Borja’, një markë e mirënjohur në tregun EU; Gurë dekorativ për shtrime dhe veshje me standard dhe çmim konkurrues. KELVIS: Ofron shërbim transporti brenda dhe jashtë vendit, si në: Mali Zi, Serbi, Maqedoni, Greqi dhe Kosovë. Po kështu që nga viti 2013 e në vazhdim operojmë edhe në sektorin e shitjes me pakicë të karburantit dhe, pikërisht në lagjen ‘5 Maji’-Elbasan dhe në zonën e Bradasheshit-pranë kryqëzimit të ish Metalurgjisë. KELVIS: Besueshmëri, cilësi, standard, çmime konkurruese dhe një pikë e rëndësishme referimi për klientelën.

Visited 1667 times, 5 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: