Photos

Description

KASHTANJEVA
Material Ndërtimor, Kubëza dhe Elemente betoni !!
Ndërmarrja Kashtanjeva është kompani prodhuese dhe tregtare, e themeluar nga Isuf Sherifi më 1 mars të vitit 2000. Emri vjen nga fshati i lindjes Kashtanjevë. Kashtanjeva posedon depot e materialit ndërtimor dhe fabrikën për prodhimin e kubëzave dhe elementeve të betonit të cilat janë unike, kualitative me dimensione dhe ngjyra të ndryshme. Kashtanjeva bën rregullimin e trotuareve, rrugëve, oborreve, parqeve me kubëza.
Puna dhe shërbimet kualitative, korrektësia ndaj klientit dhe modernizimi i teknologjisë, ndihmuan që ndërmarrja jonë të rritet me kalimin e kohës në të cilën kualiteti, afati dhe përgjegjshmëria, janë tri parime kryesore të punës. Mirë se vini në web-faqen tonë që të njiheni më për së afërmi me ne dhe prodhimet tona! Me ne, ju lehtë e realizoni vizionin tuaj!

Visited 1161 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: