Photos

Description

Lule natyrale për ambjente të brendshme e të jashtme. Cilësi, Shërbim profesional, Garanci, Asistencë, Shumicë – Pakicë, Çmime mjaft të mira. Partnerë: Vanncci Piante-Italy, Geri Vivai-Italy, Vivai Caporale- Italy, Vivai Piante Soinetoli-Italy, Pascuale Pichichero-Italy, Gliona Vivai Gaudiano Di Lavello Viocoli-Italy, Nudim-Hollandë, Anthokomikes Kaliergies-Greqi, Agroikos Anokomikos-Greqi, Kom plants Karavasilis-Greqi, Konstantinidis Vasilios-Greqi, Etj. Punë të kryera në të gjithë Shqipërinë dhe Pranverë në çdo stinë. KALESHI: Arti i së Bukurës !

Visited 1286 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: