Photos

Description

JOAN CONSTRUCTION
Ndërtime dhe Rikonstruksione !!
NDËRTIME : Sufatime, shtresa të varfra, mure tulle.
RIKONSTRUKSIONE: Rikonstruksione objektesh të ndryshme.
PUNIME KARTONXHESI: Punime gipsi dekorative, punime allçie.
LYERJE: Lyerje të brendshme, lyerje fasade. Punë të kryera në të gjithë Shqipërinë, ekip profesional dhe çmime shumë të mira.
Firma Joan Construction shpk është krijuar në vitin 1998 duke u kthyer menjëherë në një prej realiteteve në fushën e sistemeve të ndërtimit dhe lyerjes . Falë partneritetit frytdhënës me firmat prestigjoze si: Orgachim, Stancolac sa, Omega Profesional etj, ka rritur në mënyrë të ndjeshme cilësinë e produkteve dhe profesionalizmin në shërbime të tilla si: Lyerje të brendshme, lyerje fasade, grafiato, punime dekorative etj. JOAN CONSTRUCTION është e specializuar për shërbimet dhe tregtim–prodhimin e materialeve për firmat kontraktuese dhe klientë të ndryshëm në fushën e suva dekorative, grafiato si dhe të gjitha llojet e bojërave murale profesionale, materiale izoluese specifike për termoizolim dhe izolim akustik, fasada termike për një ndërtesë me standard dhe për kursim energjie.

Visited 1277 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: