Photos

Description

JETONI MERMER: Dëshira dhe shija juaj! Kualitet i lartë i mermerit, shumëllojshmëri zgjedhjesh në përputhje me dëshirat tuaja dhe design-in e ambjentit gjithashtu. Bëjmë përpunimin e granitit dhe të mermerit për: Shkallë, polica për dritare, kuzhina, ballkone, rezidenca, godina civile, industriale dhe komerciale. JETONI MERMER: Teknologji e avancuar në prodhim, asistencë në çdo porosi tuajën, montim, garanci, ekip profesional dhe çmime mjaft konkurruese, ju mirëpresim!

Visited 1460 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: