Photos

Description

ISOTECK ITALBA: E vendosur vetëm 10 minuta larg portit të Durrësit, dhe në qendër të Mesdheut, përballë porteve Italiane, ISOTECK-ITALBA shkëlqen me tërë madhështinë e saj, duke u pozicionuar në Toplistën e Kompanive më të mira shqiptare. Panele për Çati dhe Mure duke realizuar me Standard Izolimin më të mirë termik, Papërshkueshmëri absolute, dhe e gjitha kjo për : Ndërtime Civile dhe Industriale, Parafabrikate, Dhoma frigoriferike, Tavane të varura, Mure të lëvizshme. ISOTECK ITALBA: Panele çatie me 5-Kreshta, Panele çatie me 1 Fletë mbulimi, Panel muri, Panel me vidë të fshehtë, Aksesorë, Panel Rei, Panel për izolimin e tingujve. ISOTECK ITALBA: Pjesëmarrëse me punë, projekte dhe realizime cilësore te tyre tek Gazësjellësi “TAP”, tek Metroja e Re në Paris, Aeroporti “Nënë Tereza”, Spitali Amerikan, Megatek, Top Channel, Hygeia, Tregu agroushqimor, Tirana Logistik Park, dhe kudo në Shqipëri e jashtë saj. ISOTECK ITALBA: Produkte cilësore, Teknologjia e fundit në prodhim, Partnerë kredibël në treg. Lidership vizionar dhe Impjanti Industrial Nr 1 në Ballkan.

Visited 706 times, 4 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: