Photos

Description

Shkëlqen në Tregun metropolitan dhe shqiptar gjithashtu, duke ofruar: Trajnime Profesionale. Gjuhë të Huaja, Kompjuter, Paketa Trajnimesh Praktike për Studentë të Sapodiplomuar, Rekrutim, Trajnim dhe Ndërmjetësim në punësim, Trajnime Biznesesh dhe Institucionesh në të Gjithë Sektorët. Po kështu, Përgatitje për Maturën Shtetërore, Përgatitje për fakultet, Trajnime me Kredite për mësues, Trajnime në distancë, Programe të ndryshme për fëmijë, etj. ”Irisoft Education”: Një skuadër plot Kreativitet dhe Reputacion, Një pikë referimi për klientelën, dhe një avantazh real në Botën e madhe të suksesit. ”Irisoft Education”: Profesionalizëm, Përkushtim, Seriozitet dhe Korrektësi Maksimale !

Visited 1321 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: