Photos

Description

Është padyshim një nga PUB-et më të mira në Fier. Breakfast, Lunch, Dinner, Drinks and Coffee. Good for groups, Good for kids, Waiter service – Welcome ! Ambjente të qeta, Staf profesional, Kënaqësi dhe Vendi ideal për kohën tuaj të lirë.

Visited 878 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: