Photos

Description

INTERCOMM
Dyer dhe Dritare nga Materiali gjerman REHAU !!
E startuar në treg në vitin 1988, sot INTERCOMM shkëlqen në treg si një ndërmarrje e stilit perendimor me aktivitet prodhim dhe montim i dyerve dhe dritareve nga plastika dhe alumini, si edhe përpunimin e xhamit. INTERCOMM: Prodhim dhe montim i dyerve dhe dritareve nga PVC-ja; Prodhim dhe montim i dyerve dhe dritareve nga alumini; Prodhim i xhamave termopan; Prodhim i roletave të brendshme dhe të jashtme. Me një lider vizionar si Selim Sejdiu dhe skuadrat e INTERCOMM në prodhim, drejtim, marketing dhe shitje, kompania po arrin rezultate gjithnjë e në rritje dhe po kthehet në një emër të dashur për të gjithë klientët e saj në Kosovë dhe jo vetëm. INTERCOMM: Kualitet i lartë, teknologji e avancuar në prodhim, besueshmëri në treg dhe çmime konkurruese.

Visited 686 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: