Photos

Description

INTEL SHPK
Produkte Elektrike dhe Hidraulike !!
E themeluar në vitin 98′, sot INTEL SHPK shkëlqen me tërë performancën e saj në tregun shqiptar. INTEL SHPK: Operon në fushën e prodhimit dhe të tregtimit të produkteve elektrike dhe hidraulike duke rrezatuar standartin dhe cilësinë më të lartë, si edhe fuqinë e saj ekonomike gjithnjë e në avangard. 23 (njëzet e dy) vite pasion, dëshirë dhe punë e palodhur e kanë shndërruar INTEL SHPK në një pikë referimi për klientelën. 23 (njëzet e dy) vite efikasitet, teknologji e përparuar dhe cmime konkurruese. Mbi 3000 artikuj për instalime industriale dhe civile dhe një rrjet shpërndarje në të gjithë Shqipërinë. INTEL SHPK: Përkushtim, fleksibilitet, korrektësi!

Visited 847 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: