Photos

Description

Hotel me Dhoma të mirëmobiluara dhe plot klas e design. Restorant me gatime tradicionale dhe europiane. Pranë kompleksit edhe benzinatë, lavazh, parkim. ”IMPERIUM”: Një investim brilant në shërbim të klientit, Një staf profesional, dhe, që gjendet padyshim në Toplistën e njësive të shërbimit në Tiranë e më gjerë. Cilësi, Përkushtim, Standard, Çmime konkuruese.

Visited 714 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: