Photos

Description

Një ambjent fantastik dhe Menu tradicionale & europiane. Arredim neoklasik, Mikpritje, Staf i përkushtuar, Parkim – Dreka dhe Darka të paharrueshme. Imperial Restaurant: Një investim brilant në shërbim të klientit dhe Një pikë referimi në Prizren, për vendasit dhe turistët nga Shqipëria.

Visited 649 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: