Photos

Description

Është padyshim një nga sipërmarrjet më të suksesshme në qarkun e Tiranës, por edhe në të gjithë Shqipërinë. Trend, Klas dhe një shërbim Ekselent. Gjithnjë në memorien tonë. Thjesht e paharrueshme !

Visited 3297 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: