Photos

Description

Një biznes mjaft i suksesshëm në Aksin Prizren – Suharekë, por edhe më gjerë. Teknologji e përparuar në Linjat e përpunimit të mermerit, Fuqi ekonomike në treg dhe Një ekip profesional në shërbim të klientelës. Shkallë – Terasa, Banakë për Kuzhina, Lapidarë, Shërbime të ndryshme. Mermer për Shtëpi, Vila, Hotele, Bar-Restorante, Zyra, Ambjente biznesi, etj. Cilësi, Standard, Përkushtim, Profesionalizëm dhe Çmime shumë të mira.

Visited 1677 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: