Photos

Description

Është një kompani turistike ndërkombëtare me qendër në qytetin e Lezhës. E themeluar në vitin 2011 ofron Siguri, Komfort, Kujdes dinamik ndaj klientelës dhe mjaft Risi të tjera. Minibuza mjaft komod me destinacione në të gjithë Shqipërinë, por edhe në Budva, Itali, Zvicër, Francë, Gjermani, Belgjikë, etj. Pushime të paharrueshme, Bileta avionësh dhe Bileta tragetësh me çmimet më konkuruese në treg, Siguracione të ndryshme.

Visited 3053 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: