Photos

Description

HOTEL VERI-PESHKOPI
Traditë dhe Mikpritje !!
Hotel, bar dhe restorant, dasma dhe evente. Traditë, prestigj, mikpritje dhe një atmosferë paqësore. HOTEL VERI-PESHKOPI: Një zgjedhje frymëzuese për biznesin apo kohën tuaj të lirë. Dhomat dhe suitat e hotelit janë nga më të mirat në Shqipëri, sipas standartit europian. Po kështu ne ofrojmë edhe një sallë moderne konferencash si edhe një ambjent fantastik për dasmën apo eventin tuaj. Gjithashtu hoteli ofron parking privat të garantuar, free Wi-Fi access dhe të gjitha komoditetet e duhura. Në fakt, është hoteli më i mirë në tërë qarkun e Dibrës.

Visited 1237 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: