Photos

Description

HOTEL SOFO DHËRMI
Hotel-Bar-Turizëm !!
Ofron një traditë mbreslënëse të akomodimit duke u kujdesur për cilësinë dhe standartin e pushimeve tuaja. HOTEL SOFO DHËRMI: Dhoma të mirëmobiluara, gjelbërim, panoramë e veçantë, shërbim profesional i stafit tone dhe çmime konkurruese. HOTEL SOFO DHËRMI: I vendosur fare pak metra larg detit ofron standard dhe pushime të paharruara. HOTEL SOFO DHËRMI: Gëzojuni parajsës së Jonit!

Visited 1921 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: