Photos

Description

Një Investim brilant në fushën e shërbimit, dhe që ofron me cilësi e standard për klientët : 5 ( Pesë ) Dhoma Hoteli, Restorant, Ushqime tradicionale dhe EU. Po kështu mbreslënëse tek NE, janë edhe gëzime të ndryshme familjare, apo seminare, etj. Një panoramë unike në të gjithë Kosovën, Shërbim miqësor, Standard, Klientelë besnike dhe e Re, nga Kosova, Shqipëria, Ballkani, Diaspora, etj. Ju mirëpresim, për të shijuar një kohë të paharrueshme dhe mbreslënëse në Kompleksin ‘’Liqeni i Dukagjinit’’ !

Visited 1730 times, 7 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: