Photos

Description

Një Superkompleks në shërbim të klientelës dhe plotësimit të të gjitha kërkesave të saj. Bar, restorant, Gatime të peshkut dhe tradicionale, Dhoma të mirëmobiluara për pushuesit, të gjitha kushtet dhe kondicionet, Evente verore, Gjelbërim, Relaks, Parkim dhe Një emër i njohur për turistët vendas dhe ata nga Kosova. Një ekip profesional në shërbimin tuaj dhe Çmime mjaft të mira.

Visited 573 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: