Photos

Description

Një impjant shërbimi miqësor për pushuesit vendas dhe të huaj dhe me çmime shumë të mira. Plazh privat, Dhoma pushimi, Parking për klientët, Gjelbërim, Staf miqësor dhe profesional, Koherencë me dëshirat e klientelës dhe ambjente të këndshme për të gjitha moshat. Vakte të shijshme, Prodhime të freskëta të detit, Kafe, Soft drinks, Coctails, etj, Ju mirëpresim !

Visited 855 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: