Photos

Description

Ne ju bëjmë të ndiheni si në shtëpinë tuaj ! Një Super Hotel dhe sipas standardit EU, dhe me: Dhoma dopjo, Dhoma familjare, Dhoma delux, të cilat ofrojnë një Relax maksimal gjatë gjithë kohës së qëndrimit të klientit. Shërbim dhe mëngjes në dhomë, Recepsion 24 h, Ajër i kondicionuar, Internet WI-FI, Këmbim valuator, Shërbim taksi, Parkim i bollshëm. MUSTANG: Bar dhe Bar në verandë, Hapësirë panoramike, Desing, Koncept krejtësisht i ri për Restorantin, Traditë hoteliere, Staf professional, dhe që nga 2017 një Restorant Neoklasik i nivelit të Lartë me Menu tradicionale dhe europiane. Është padyshim njësia NR 1 e shërbimit në aksin Kombinat-Vaqarr, dhe sigurisht gjendet në Toplistën e Hoteleve më të mira shqiptare.

Visited 798 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: