Photos

Description

HOTEL LYBETEN:
The first luxurious hotel in Ferizaj !!
Dhoma sipas standardit BE, cilësi e lartë, shërbim profesional dhe miqësor, drejtues vizionar, design unik brenda dhe jashtë, i hapur dhe i përgaditur për t’ju shërbyer turistëve vendas, atyre nga Shqipëria dhe nga Europa gjithashtu. HOTEL LYBETEN: Është hoteli më luksoz në Ferizaj dhe një nga më të mirët në të gjithë hapësirën mbarëshqiptare! Nëse jeni duke kërkuar kujdes dhe rehati atëherë është LYBETEN. Nëse jeni duke kërkuar kujtime të paharrueshme nga Ferizaj, veç të tjerash është edhe LYBETEN, ju mirëpresim!

Visited 786 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: