Photos

Description

I vendosur në qendër të qytetit, rrezaton standard, cilësi, krenari dhe shërben si Pikë referimi për turistët vendas dhe të huaj. Dhoma tek, Dopio, Superdopio, Sallë konferencash. Gatime tradicionale dhe EU me bazë produkte të freskëta të mishit dhe të peshkut, ndërthurur me Arredimin neoklasik, ambjentin relaksues dhe prezencën e një stafi të kualifikuar. Edhe një Bar-Kafe e stilit modern është pjesë e ULDEDAJ – USS sh.a

Visited 784 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: