Photos

Description

Hotel dhe Apartamente për turistët vendas dhe të huaj, Organizime të ndryshme dhe Evente. Bar brenda dhe Bar në verandë, Ëmbëltore, Kënd lojërash, Free wirless, Standard, Gjelbërim, Parkim. HOTEL KORABI: You are Welcome !

Visited 1070 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: