Photos

Description

Strukturë e re dhe Bashkëkohore. 20 Dhoma dhe Arredim i këndshëm. I vendosur në qendër të qytetit ofron Komfort, Panoramë dhe Qëndrim të paharrueshëm. Minibar, Kondicioner, Kasafortë, Tv kabllor, Internet, Shërbim larje, Etj.

Visited 671 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: